Rondreis Argentinië

Prachtige Buenos Aires en Iguazu watervallen tour:

Dag 1 Aankomst in Buenos Aires

Kom vandaag op de internationale vlucht van uw keuze aan en breng deze zelfstandig over naar uw hotel. Breng de middag door met het verkennen van de omgeving van het hotel of ontspan na uw lange vlucht.

Dag 2 Ontmoet de stad

Tour door de opwindende en verleidelijke stad Buenos Aires! Deze tour bevat een tweetalige gids en bezoeken aan typische wijken zoals La Boca, Palermo, Recoleta en het Colon Theatre, het nationale congres en het presidentiële paleis. Ervaar de hoogtepunten van Buenos Aires en waardeer deze geweldige stad. Dit is een geweldige kennismaking met de belangrijkste bezienswaardigheden die u kunt bezoeken met vrije tijd tijdens de rest van de reis.

Dag 3 Tigre Delta

Net iets ten noorden van Buenos Aires, is de 9-vierkante mijl grote eiland stad Tigre een regio die reizigers niet mogen missen om uit het stadscentrum te komen en het platteland te verkennen. Je gids wijst onderweg naar historische gebouwen en bezienswaardigheden. Bezoek de beroemde fruitmarkt waarin rustieke weefsels, rieten en wilgenmeubels, snoep, exotische bloemen en natuurlijk vele soorten inlands fruit u verleiden. Een rondvaart door de prachtige delta eindigt met deze excursie. Vaar langs de delta en passeer enkele van de ontelbare kanalen en met het bos bedekte eilanden, jachtclubs en weekendhuizen in de delta van de rivier de Paraná. Je wordt teruggebracht naar je hotel wanneer de tour eindigt. Deze tour duurt ongeveer 5 uur en is afhankelijk van de weers- en wateromstandigheden.

rondreis argentinië

Dag 4 vrije dag in Buenos Aires

Geniet van een vrije dag om Buenos Aires te verkennen. We kunnen helpen bij het regelen van excursies in en rond de stad, zoals een reis naar een nabijgelegen estancia, of zelfs kaartjes voor een lokaal voetbalspel. We kunnen ook fietstochten aanbieden, of als de tango-show van de vorige nacht inspirerend was, kunnen we tangolessen organiseren! Een enkele plaatsen die bezienswaardig zijn is als volgt: Estancias- De regio Buenos Aires is heel mooi en heeft een legendarisch verleden met de gaucho's en je kunt genieten van een uitstapje naar een van de estancias in de regio. Bekijk de Argentijnse cowboys aan het werk die het vee ruzie maken en slenter over het prachtige terrein van deze oude ranches. Geniet van een traditionele Argentijnse barbecue van een aantal van 's werelds beste rundvlees, verhoogde vrije uitloop op de estancia en verse groenten uit de tuin. Volledige dagtochten of meerdaagse tochten met overnachtingen in een estancia kunnen worden geregeld. Colonia del Sacramento- De hele dag en 's nachts trips naar Colonia, Uruguay, zijn mogelijk door de veerboot van 1 uur vanuit Buenos Aires te nemen. Opgericht in 1680 door de Portugezen, staat deze oude koloniale stad bekend om zijn geplaveide, winderige straten en kleurrijke huizen die doen denken aan het oude Lissabon. Een bezoek aan het historische centrum is als een wandeling terug in de tijd met zijn kleine bars, uitstekende restaurants, kunst- en handwerkwinkels, musea en een grote jachthaven. Volledige dag of 2 dagen / 1 nachttochten kunnen worden geregeld.

Dag 5 Aankomst Iguazu Falls

Vlieg 's morgens van Buenos Aires naar Iguazu. Bij aankomst vestig je je hotel en verken je je omgeving.

Dag 6 Ontdek de watervallen

Verken de Argentijnse kant van de Iguazu-watervallen en bekijk het stromende water vanuit verschillende hoeken. Begin de dag met het instappen in een treintje naar Devil's Throat Station, waar een hangende loopbrug staat met een spectaculair uitzicht.